Det är avspark för Premier League och man ska nog ta det lite lugnt i början med spelen, men jag tycker mig ha funnit ett intressant spel i alla fall.

Det är ett Tottenham som etablerade sig som topplag på riktigt förra året och har breddat sig till detta året. Om Kane är med från början kan Tottenham få en minst lika rolig säsong, beroende på om Man Utd och Chelsea höjer sig dock.

För några år sedan var Everton och Tottenham på samma nivå känns det som, men sen hände något med Everton. Man har inte riktigt fått dem stora namnen till klubben längre, och man har slitit med försvarsspelet en hel del med.

Nu ryktas deras bästa spelare från klubben. Både Lukaku och Stones sägs vara på Chelsea resp. Man Citys radar, och hur ställer sig tränare Koeman till detta? Får spelare som inte har fullt fokus spela? Och hur presterar dem då?

Everton känns som ett stabilt mittenlag numera, man kommer inte ta allt för många poäng mot topplagen till skillnad från Tottenham som bör kunna störa dem flesta.

Matchen kommer nog vara jämn, men Tottenham ska vara närmre vinsten enligt mig. Tottenham har en bra defensiv och lär kanske inte släppa fler än ett mål, och jag tror heller inte att Tottenham går mållösa.

Vi får tillbaka pengarna på oavgjort här och det får bli mitt första spel för året.

Ett Everton med ny tränare, spelare som vill lämna och en sämre defensiv än man haft tidigare ska få problem att ta tre poäng mot Tottenham. Spelas på Bet365

Skribent: Olofsbetting
8 August 2016