Newcastle har fått upp ångan igen märker man. Man har haft problem med skador under säsongen, men ny i transferfönstret så har man varit det mest aktiva laget i PL och man har fått in Saivet från Bordeaux, Doumbia på lån från Roma, Shelvey från Swansea och Townsend från Tottenham i laget.

Spelet såg fantastiskt ut mot West Ham och mot Watford stod man upp bra med. Nu väntas en svår bortamatch mot Everton. Men det är ett Everton som brukar släppa in en del mål bakåt med, och Newcastle har många bra och kvicka kontringsspelare som kan göra det svårt för hemmalaget.

Everton befinner sig i en liten svacka i ligaspelet och har bara en seger på dem senaste tio ligamatcherna faktiskt. Denna kom just mot Newcastle med, på bortaplan, med 1-0, sedan Cleverly avgjort i 94e minuten.

Everton har slagit Chelsea, Sunderland och Aston Villa när dessa lag var som sämst med 2 mål.

Men ett piggt Newcastle som spelar bra fotboll och som slåss i botten tror jag inte man kör över med några mål. +1 AH innebär att vi får pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Everton med.

Jag tror Newcastle kan ta poäng här, och spelmässigt tror jag på en ganska jämn fight nu när Newcastle har fått in bra bredd i laget med.

Skribent: Olofsbetting
3 February 2016