England och Spanien vann båda två sina matcher och höll nollan i VM-kvalet. På tisdags möts dem i en träningsmatch. Man ska hålla sig undan träningsmatcher egentligen. Men förutsättningarna här tycker jag ändå känns bra.

Båda lagen har spelat ut sina starkaste lag och lär rotera i denna träningsmatch. Spanien saknar både Pique och Ramos, sina båda ordinarie mittbackar, och lär nästan spela sina tredjealternativ defensivt om man roterar. Man kommer dock att ha bra offensivt även om man roterar då Diego Costa och några andra goa gubbar inte spelade i VM-kvalet från start.

Samma gäller med England. Stone och Cahill lär kanske roteras och inte ens med Cahill och Stone tycker jag det ser stabilt ut. Nu lär även målvakten bytas ut och ny backlinje in mot Spaniens anfall.

England har bra anfallare på bänken med i truppen, så jag tror vi kommer att få se en ganska okej match med svängig fotboll och jag tror att vi kommer ha bra forwards mot debutanter och lite roterande backlinjer.

Känns som att 2.15 ligger lite högt med tanken på all klass i anfallet vi kommer att ha här på tisdag, och med tanke på hur backlinjen kommer att se ut i både England och Spanien.

Nä, en liten peng får det bli, trots träningsmatch. Det finns runt 1.60 på över 2AH om ni vill ha pengarna tillbaka på exakt två mål med.

Provas på GUTS.

Skribent: Olofsbetting
15 November 2016