Sista omgången av Allsvenskan är här, och jag kan summera ett otroligt bra år rent bettingmässigt på Allsvenskan, men även summera det med ett guld för Malmö FF.

Men vi ska spela klart sista rundan, och här tror jag att många lag som inte har något att spela på, och som kommer att spela på bortaplan utan stöd, kommer att få det tufft.

Örebro åkte på nådastöten borta mot Östersund senast, man släppte in 5 mål på hemmaplan och blev utbuade av sina egna fans. Örebro SK började bra, men har drabbats av diverse försäljningar av spelare, OS, skador etc, nu vill man nog bara avsluta säsongen och ladda för nästa.

Elfsborg har Prodell som kan vinna skytteligan, och han har suttit på bänken märkligt nog dem senaste matcherna till förmån för Frick. Frågan är om inte Prodell får chansen igen från start här? Så fall lär han vara målsugen. För Elfsborgs eget bästa kan det vara värt att ha en skytteligavinnare för marknadsvärdet.

Jag tror i alla fall att Elfsborg ångar på bra här, Lundevall är i bra form med sina passningar med, och Örebro kan nog bli överkörda om Elfsborg får ett mål tidigt och publiken lyfter fram dem.

Jag provar Elfsborg över 2.5 mål till 2.50 på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
4 November 2016