Nu har man väl landat lite som MFF-supporter måste man säga. Kuhns smekmånad är över, men något säger mig att han kommer fortsätta att köra sin ultraoffensiva taktik.

Yotun väger 50 kg och är ett äpple högt. Han kommer väldigt ofta 1 mot 1 på sin kant och blir bortgjord i samtliga 50/50-dueller. Det är omöjligt att stå så högt, och defensivt är Yotun verkligen ingen back, han är t.o.m sämre defensivt än Berget som jobbar hem.

Mot Elfsborg kommer Yotun få möta Hedlund, som kan vara den snabbaste spelaren i Allsvenskan. Elfsborg ordnade 4 mål på Hammarby hemma, och då lirar Hammarby på konstgräs till vardags.

Malmö FF är just nu bara förvirrat. Det verkar inte som om spelarna vet vilken motståndare dem skall markera och när Hedlund, Claesson och Bajrami/Lundevall kommer löpandes så kommer det bli väldigt struligt där bak.

Prodell har dessutom fysiken för att klara av Malmös mittbackar.

Nä, så länge Kuhn envisas med att köra sin galna taktik och samtidigt hålla bra spelare på bänken och utanför laget så ser jag inte hur man ska vända på det mot Elfsborg.

Första tanken var över 2.5 mål i matchen, då Elfsborg också har ett dåligt försvar. Men om det blir 3 mål i matchen tror jag Elfsborg står för minst två, och då är 2.15 bättre.

1.75 drygt fanns på över 2.5 mål i matchen, och går säkert bra att prova med.

Skribent: Olofsbetting
11 April 2016