Dags för nästa engelska lag att prova på vingarna i Europa. Det har blivit två oavgjorda resultat och en förlust i Europa League, och såhär långt har det blivit två förluster i Champions League. Märkligt hur en liga med så mycket pengar bara kan underprestera så ute i Europa.

Men Manchester City som har tre raka förluster kanske kan vända på steken? Kompany är tillbaka i försvaret och resten av laget är utvilat. Dock har man lite skador på Delph, Nasri, De Bruyne och lite osäkra spelare i Navas, Sagna och Mangala bland annat.

Dynamo Kiev är grymt bra hemma och har ett fint publiktryck. Man spelade oavgjort mot Chelsea och Porto i gruppspelet, men vann mot Maccabi Tel Aviv. Så det blir ingen lätt för Pellegrinis manskap här, och jag tror även att man är nöjda med ett oavgjort resultat.

Dynamo Kievs stora stjärna, Yarmolenko, är osäker till start, men jag tror säkert han lirar när det gäller en så pass viktig match.

Jag vågar inte gissa mig till något resultat, men Man City är knapp favorit, vilket är rätt. Tror på en X2 av någon slag, men det är inget vidare odds på det.

Dock har vi två lag med yttermittfältare och två lag som är duktiga på att skapa hörnor. Dynamo Kiev skapade 6 mot Chelsea och 7 mot Porto hemma, och Man City har gått över 9,5 hörnor i samtliga bortamatcher i gruppspelet av Champions League med.

Jag tror även att vi har en match där vi inte påverkas av ett mål av något lag, då det laget som ligger under lär trycka på och skapa hörnor.

9,5 tycker jag är en väldigt fin lina, hade tänkt mig upp mot 11.0 AH faktiskt, jag investerar.

Skribent: Olofsbetting
24 February 2016