Dags för Sundsvall igen, och nu har jag sett dem spela två raka matcher efter uppehållet. Matchen mot IFK Göteborg var en katastrof defensivt, man kunde legat under med 0-4 i först halvlek redan. Mot Helsingborg var det ganska sjukt att HIF fick in 2 bollar med, men försvaret höll ingen högre standard där heller.

Djurgården har rustat in rejält i anfallet, och även om man inte fick in några bollar mot J Södra så såg det stundtals bra ut.

Mange Eriksson slet som vanligt och kämpade. El-Kabir blixtrande till då och då och gillar att gå rakt på mål. Olunga måste dock höja sig, men Kevin Walker visade sig giftig på fasta situationer och i övrigt.

Man har offensiva ytterbackar i Djurgården med, så det måste börja fungera snart. Men man förlorar och släpper in mål i alla matcher nuförtiden. Silva och Dibba är ett bra anfallspar och jag tänker att GIF Sundsvall kan få in en boll här.

Samtidigt så borde Djurgården ha bra chanser att kunna göra några mål så som försvaret i Sundsvall uppträder för dagen.

Jag känner mig säker på över 2.5 mål här. Både Sundsvall och Djurgården har chans att göra 2 mål var en bra dag, tror på 3-4 mål i matchen.

Skribent: Olofsbetting
22 July 2016