Jag trodde Örebro skulle stå upp bättre mot Djurgården, men tji fick jag. Det kunde varit både 2-0 och 3-0 för Djurgården efter första halvlek. Djurgården spelar en fantastisk rolig fotboll att titta på. Många tidiga bollar och snabba uppspel och varierat spel. Sjukt att Pelle Olsson kunde göra såhär med ett lag efter att ha sett honom som tränare för Gefle.

Falkenberg är tippade att åka ur och åkte på en 0-2 förlust mot IFK Göteborg hemma i premiären. Man har Allsvenskans jobbigaste anfallspar i luftrummet i Araba/Nilsson, men mycket mer än så är det kanske inte?

Djurgårdens fans kommer nog skapa en magisk stämning och jag tror Djurgården kommer köra lite av totalfotboll här.

Först var tanken ht/ft, mål i båda halvlekar för DIF eller varför inte -1 AH. Men jag väljer att köra lite safe istället.

Djurgården bör klara av att få in några bollar, och jag blir inte överraskad om man löser det redan i första halvlek.

Över 1.5 mål för DIF ger 1.50-1.55 drygt, men jag väljer istället William Hills odds FT2 vilket innebär att Djurgården ska vara första laget som når två mål, och där får jag 1.65 istället.

Svårt att se att det ska sluta 1-0, jag tror på 2-0 eller 3-0 här, och istället för att chansa på andra odds så kör jag FT2 mål på DIF.

Skribent: Olofsbetting
4 April 2016