Kanske inget jätteodds här men det känns som det bästa alternativet. Derby brukar rotera i cuperna, men när man kommer att vara på tv så lär man skärpa till sig. Det är 5an i Championship mot 5an i Premier League som möts.

LvG är redan pressad och har inte råd med fler uttåg, så han kommer säkert att ställa bästa möjliga lag på planen han med.

Vi måste vara logiska och tro att Man Utd bör vara det spelförande laget, även om Derby skulle göra en toppenmatch. Reserverna i Man Utd håller ju högre klass än Derbys startspelare rent individuellt.

Man Utd brukar ha lite problem med målskyttet och har bara snittat lite mer än 1 mål per match framåt i ligan i år. Desto vassare blir dem på att skapa hörnor.

Ett spelförande lag med ytterforwards, och en ej fungerande offensivt borde betyda hörnor. Jag skulle inte vilja säga att linan ligger fel här, för om vi hade höjt den hade vi fått närmre 2.00 också, istället är jag glad för att jag får ett lite lägre odds och en lägre lina. Värdet förändras inte så mycket med andra ord.

Man Utd borde kunna klara av att skapa 3 hörnor per halvlek mot Derby, och kommer förmodligen ha bra inhoppare i slutet som kommer att attackera med. Vi provar!

Skribent: Olofsbetting
29 January 2016