Känner inte igen Los Angeles alls denna säsongen, och tycker vi ska utnyttja läget så länge det går. I första matchen i derbyt åkte man på en 1-2 förlust mot San Jose, men man var totalt utspelade och det var mer tur att siffrorna stannade så lågt.

I matchen efter var man storfavoriter mot Philly men förlorade hemma med 2-4 och nu senast var det Minnesotas tur att köra över Los Angeles med hela 6-3.

Quick gick sönder i första matchen mot San Jose och Zatkoff har inte gjort någon glad. Nu väntar dessutom mitt favoritlag, och hela NHLs bästa offensiva lag förra säsongen; Dallas Start.

Tycker ändå Dallas fått en fin inledning. Man började med en vinst hemma mot Ducks med 4-2, sedan förlorade man borta mot Colorado med 5-6 efter svagt försvarsarbete och nu senast tog man en imponerande vinst borta mot Nashville, där jag trodde man skulle åka på pumpen.

Seguin har kommit igång och Dallas har framförallt redan fått in lite mål i 3e och 4e kedjan, vilket är väldigt viktigt för att laget ska fungera i helhet.

Niemi har fått en bra start i målet med och Los Angeles känns otroligt sega framåt nu när Gaborik är skadad och Lucic har lämnat.

Jeff Carter, Kopitar, Toffoli och Pearson framåt, inget som skrämmer precis, och Kopitar är mer defensivt lagd.

Nä, Los Angels får nog svårt att göra allt för många mål om man inte får några billiga power play här.

Dallas lär ånga på och lösa en 3-4 mål på Zatkoff i målet som sett allt annat än stabil ut.

Vi provar rakt vinst på Bet-at-Home till 2.20.

Skribent: Olofsbetting
20 October 2016