Började först snegla på DnB på Liverpool då Crystal Palace inte imponerar för tillfället och Liverpool börjar få tillbaka sina spelare i form. Sen var det ner mot 1.65 och då kändes den lite låg. -0.25 AH på Liverpool var en tanke med, men det är svårt att veta vart man har Liveprool så jag avstod den med.

Jag tänkte att Crystal Palace har spelat målrika matcher på senaste, både gjort och släppt in många mål och laget känns inte stabilt för tillfället. Lite samma känsla får jag om Liverpool med.

Liverpool har absolut offensiven att få in 2-3 bollar, och samtidigt har man defensiven för att släppa in mål borta mot Crystal Palace.

Jag minns 2014 när Liverpool med Suarez och Gerrard hade chans på titeln, då var det just en galen match mot Crystal Palce som gjorde att titelracet fick grus i maskineriet.

Liverpool hade 3-0 när klockan närmade sig minut 80, och matchen slutade 3-3. Det brukar bli målfester mellan lagen med.

7 raka matcher mellan lagen har gått över 2.5 mål och jag tycker att förutsättningarna talar för ytterligare en målrik match.

Därför blev jag förvånad över att se att bolagen ger över 2.00 på över 2.5 mål, jag fick t.o.m. över 2 mål AH till 1.64 och då kan jag inte låta bli att investera. För den som inte vill safespela som jag så rekommenderar jag att ta över 2.5 mål istället.

Vi får alltså tillbaka pengarna på exakt två mål och vinst över två mål. Har väldigt svårt att se att matchen ska sluta med 0 eller 1 mål här.

Skribent: Olofsbetting
2 March 2016