Columbus har jag inte fått något grepp om, varken förra säsongen eller denna. Det känns som ett lag som blandar och ger, och man vet inte om de förlorar eller vinner från dag till dag. En sak är säker i alla fall, man spelar ofta målrika matcher. Senast blev det 3-6 hemma i premiären mot Boston Bruins.

Jag har Columbus i botten, rankade sist ihop med Vancouver i princip, och jag tror inte de har mycket att sätta till mot Stanley Cup-finalisten San Jose här inatt.

San Jose imponerade stort på mig mot Los Angeles, även om det bara slutade 2-1, det kunde slutat 5-1 utan problem med alla chanser som fanns.

Jag har en tanke på över 2.5 mål för San Jose, som också ska fungera, men jag väljer att spela en målrik match överlag. Jag tror att San Jose utan problem kan få in 3-4 puckar, och Columbus borde kanske inte gå helt mållösa, även om Martin Jones faktiskt var bra mot Los Angeles utan så mycket att göra.

Hade San Jose spelat hemma så hade jag kört på mål för San Jose istället, men väljer över 5.0 mål AH här, så ser vi om det går vägen.

Skribent: Olofsbetting
15 October 2016