Calgary har verkligen inte fått den starten man hade velat ha. Elliott har inte fungerat i målet och kedjorna ser tunga ut. I princip är det bara förstakedjan som håller klassen känns det som spontant. Gaudreau och Monahan, men det är ingen Hudler som lirar med dem.

Backmässigt ser det dock bra ut och man måste nästan spela i PP för att få ihop 5 slagkraftiga spelare. Alternativt får man justera om lite i kedjorna. Men just nu fungerar det inte, och man läcker in mål defensivt med.

Chicago är lite tvärtom, man dominerar sina matchen, men effektiviteten är inte alltid där. Ibland gör man 5-6 mål och ibland som mot Columbus när jag spelade på dem, så lyckas man bara göra två mål.

Anisimov, Panik, Kane och Panarin har börjat hitta rätt och det är många spelare i Chicago som gör poäng och känns i form i alla fall. Även på backsidan ser det mycket bra ut också. Crawford har haft en del oturliga skott mot sig som styrts osv, men borde kunna håller nere Calgarys målskörd till 2-3 mål max.

Tror Chicago gör upp mot 4 inatt och det får bli kvällens enda spel. Chicago vinner till 1.95 på Bet365. Tror även ett målspel kan vara bra här om man vill testa något annat.

Skribent: Olofsbetting
24 October 2016