Dags för en ganska ångestfylld match för Tottenhamfansen. De måste nog själva inse att det är kört nu, Leicester kommer att stå för den största skrällen någonsin i modern fotbollshistoria.

Tottenham kommer dock gå ut med helhjärtad insasts oavsett, då detta är ett derbyt som betyder mycket.

För Chelseaspelarna och Chelseas fans så betyder också en vinst här en sorts upprättelse för den dåliga säsongen. Man vill nog bevisa att man kan vinna över ligatvåan.

Chelsea har dock spelare borta, Cortouis och Terry startar förmodligen inte, så fall går Ivanovic in i mitten ihop med Cahill.

Man sätter även in Begovic mellan stolparna.

Tottenham har Alli avstängd och lär ersätta med Chadli.

Nog om detta. Chelsea kommer nog bara köra på offensivt och eftersom de egentligen inte har så mycket att spela kan jag tänka mig att det kommer bli offensivare än normalt.

Jag tror på en match där båda lagen anfaller friskt, och eftersom båda lagen har wingers så tror jag att ett spel på många hörnor är bra här. Linan i sig ligger uppe på 11.5 så den hoppar jag.

Istället tror jag att vi kan få se över 2.5 mål, och om jag bakar in en 10.5 lina på det spelet så får jag 2.75 på Unibet, och det låter okej i mina ögon.

Hörnorna är jag inte så rädd för, mer att det kanske blir en målsnål match om Tottenhams försvar fortsätter att imponera. Men räcker Chelsea gör 1 mål så måste Tottenham gå för vinst, och då har vi 3 mål i matchen. Enkel matte?

Nej då, men jag tror det kan vara ett spel som är värt en slant, för i ärlighetens namn så vet jag inte vem som kommer vinna då det känns ganska jämnt.

Skribent: Olofsbetting
2 May 2016