Omgång två av Champions League och Man City sticker till Skottland och ska möta Celtic. Celtic måste resa sig från den förnedrande 0-7 förlusten mot Barcelona, och Man City borde egentligen bara fortsätta som man gjort.

Pep har fått ordning på Man City och här kommer också Agüero vara utvilad, då han är avstängd i ligan. Jag har väldigt väldigt svårt att se att Celtic ska lyfta sig mot Man City. Man City spelar precis som Barcelona gör, och då blev det 0-7, jag tror att Man City kan få in några bollar med, men jag spelar väldigt väldigt safe kan man säga. Var inne på -1.5 först, men tycker att vi har fint värde på -1 AH med, så därför nöjer jag mig där. Bättre att vinna än inte.

Man City kommer kontrollera matchen totalt och man kommer få in 2-3 mål här. Svårt att se att Celtic ska lösa 2 mål hemma, så minst en void ser jag som stensäker. Hade själv satt detta oddset ner mot 1.50 om jag ska vara ärlig. Celtic håller ju MFF-klass och allt annat än 3 poäng från Man City vore en stor skräll.

Man City vet att det är ett dubbelmöte med Barcelona sen, så poängen mot Gladbach och framförallt Celtic kommer bli avgörande. Full fart framåt, och -1 AH ser jag som mycket fint, och spelar på Bet365.

Skribent: Olofsbetting
15 September 2016