Inatt är det dags för två lag som verkligen inte har börjat bra, och båda måste komma igång om det inte ska vara försent att klättra i divisionerna.

Calgary var det många som trodde på inför säsongen, tack vare deras backuppsättning. Jag trodde dock inte på dem då de tyvärr blir för beroende av Monahan och Gaudreau i offensiven, speciellt den sistnämnde.

Man har fått in Brouwer, som är en lite tyngre spelare och kanske inte passar in i Calgarys sett att spela hockey på. Talangen Tkachuk har gått och blivit skadad och igår blev även fixstjärnan Gaudreau skadad och sägs bli tvungen att operera. Ett tungt bakslag för Calgary minst sagt.

Calgary känns inte i balans helt enkelt och det återstår att se hur man kommer att formera laget inatt.

Arizona har börjat sämst av alla lag, men man har också minst antal matcher spelare till sitt försvar. Man har inte lyckats få igång talangerna här. Strome, Duclair och Domi spelar inte som förra säsongen och sen är där några rutinerade herrar som inte riktigt fått till det.

Jag skulle vilja påstå att det är en ganska jämn match som väntar ikväll och då tycker jag att 2.20 är bra på bortalaget.

Framförallt blir det ett Calgary som får ändra om i kedjorna och det kommer såklart påverka hur man spelar. Andra spelare får ta ansvar. Tror att Arizona har möjlighet att knipa en vinst här.

Skribent: Olofsbetting
16 November 2016