Burnley imponerade inte i sin första match mot Swansea hemma, man förlorade med 0-1 och som nykomling är det svårt helt klart. Där är alltid ett av lagen som brukar gå bra, men dem flesta nykomlingarna brukar få problem.

Jag ska vara ärlig och säga att spelet inte baseras på mina kunskaper om Burnley, men ser man till spelarna och hur det såg ut i första matchen så blev jag inte imponerad.

Liverpool spelade riktigt bra mot Arsenal i första matchen, och att börja säsongen med 3 poäng borta i London är svårslaget. Man kommer med stort självförtroende och mot nykomlingarna ska det vara stor skillnad i tempot.

Klopps taktik bygger mycket på snabbhet och kontringar och spelade som Coutinho, Firmino, Origi, Mané och Sturrigde har just detta. Burnley kommer bli pressade och kommer att bli utsatta för snabba omställningar, av spelare som är bättre. Känner mig ganska trygg på att Liverpool kommer vinna här, och -0.75 innebär halv vinst vid uddamålsseger. Men vi hoppas såklart att Liverpool kan lösa en vinst med två mål.

1.69 går säkert fint här med, att Liverpool löser två mål, men eftersom Burnley kan få svårt att göra mål så kör jag -0.75 AH istället.

Tror inte att Liverpool kan göra 4 mål och vinna borta mot Arsenal för att sedan plumpa och förlora poäng mot Burnley i matchen efter.

Skribent: Olofsbetting
14 August 2016