Ställer mig väldigt frågande till att oddset på West Ham höjdes idag. Det kom ut på 3.30 och nu är 2an på West Ham uppe på 4.20, trots att man besegrade Liverpool och var spelmässigt minst lika bra.

Payet gjorde comeback och är fortfarande lagets bästa målskytt på 5 mål trots att han varit skadad länge. Dessa förutsättningar borde nästan göra så att oddset sjunker. Det är just på bortaplan som man har varit som bäst med, då man har kunnat kontra sönder hemmalagen.

Bournemouth är näst sämsta hemmalaget i serien och har bara vunnit 2 matcher på 9 försök.

West Ham är femte bästa bortalaget och har bara förlorat 2 av 10 matcher borta.

I mina ögon är denna matchen spontant mer än 50-50 match och verkligen ingen match där Bournemouth skall vara 1.90-favoriter precis.

Man vann hemma mot ett Man Utd som spelade med en backlinje som bestod av reservlagsspelare i princip. Jag vet heller inte om jag ska vänta upp oddset ytterligare eller om det kommer att dippa. Men jag är mer än nöjd med detta så jag kör på.

Jag väljer att köra på DnB här till 3.10, jag fick 1.90 drygt på X2 också för den fege, men jag ska utnyttja det höga oddset här istället.

Jag kan inte se att Bournemouth skulle smälla in 2 mål på West Ham, och än mindre ser jag inte att West Ham ska gå mållösa, med en Andy Carroll som såg mycket spelsugen ut idag.

Tidigt spel är alltid en chansning, men 3.10 på DnB mellan två jämna lag är alltid värde, oavsett. Vid en jämn match brukar DnB på båda lag ligga på 1.80-1.90, så jag måste smälla in pengar på 3.10. Är ni eniga?

Skribent: Olofsbetting
2 January 2016