Var först inne på -0.75 på Häcken. Paulinho är tillbaka och offensiven fungerar bättre då. Jeremejeff verkar ha fått upp farten sedan återkomsten efter skadan med. Men sen tänkte jag att detta inte påverkar defensiven. Man släppte till en del chanser mot Falkenberg med och just defensiven har varit Häckens stora problem och kommer att så förbli. Hade inte Abrahamsson spelat så bra mellan stolparna hade vi haft mer insläppta.

Jag tror att Jönköpings kontringsspel på Cibicki kan ställa till en hel del, och därför började jag snegla mot över 1.5 mål för Häcken, men även det låg för lågt. Vissa bolag erbjuder en över 1.75-lina på Häcken och den kan vara värd att ta.

Jag finner istället värdet i att Häcken gör mål i båda halvlekarna. Man kommer utan tvekan att spela offensiv fotboll hemma och på konstgräset kommer JSödra inte att vara lika trygga. Martin Ericsson verkar även han vara fit for fight och lär vara inblandad i mycket offensivt med sitt passningsspel.

Jag tycker 2.30 ligger lite för högt här, hade nog lagt den ner mot 2.10 istället. J Södra har inget brutalt dåligt försvar precis, men det är den offensiva lustan hos Häcken som gör att målchanserna kommer att finnas där. Sen är det klart att det kan påverka defensiven, så ett målspel totalt vore heller inte fel eller BLGM.

Men oddsen är ingen höjdare där, så jag kör att Häcken gör mål i båda halvlekarna på William Hill istället.

Skribent: Olofsbetting
16 May 2016