Man är inte bättre än sin senaste match va? I andra omgången är det inte många lag som har spelat bättre, och vad säger att Belgien helt plötsligt ska vinna med 3-0? Jag tycker inte att Belgien fungerar som kollektiv just nu, man verkar vara beroende av vissa spelare ska prestera bra. KdB var osynlig senast, Hazard kom för långt ifrån motståndarnas straffområde och Fellaini lyckades inte speciellt mycket med något.

Irland fick sig säkert en skjuts i självförtroendet efter att ha spelat ut Sverige senast, och jag tror att Belgarna kan bli lite överraskade här. Men Belgien kommer helt klart att vara bollförande, inget snack om saken.

Belgien öste in hörnor i träningsmatcherna inför EM och i första matchen mot Italien skapade man 8 hörnor trots ett kompakt försvar i Italien.

Mot Irland förväntar jag mig lite bättre tryck än mot Italien och jag förväntar mig att ineffektiviteten ligger kvar, och då bör hörnorna komma istället.

Tycker nästan att linan borde legat på 7.5 här och med 6.5 hörnor för Belgien så investerar jag där.

Vågar inte mig på 1x2-marknaden, tror på drygt 2-1 Belgien, men lossnar det så blir det större siffror. Dock ser man lite svaga ut rent defensivt och det kan Walters och Long utnyttja.

Skribent: Olofsbetting
18 June 2016