Bayern, med Ancelotti i spetsen, en av dem bästa tränarna i världen, och kanske den tränare jag håller främst. Jag tror att han kommer att göra eventuellt Bayerns bästa säsong på väldigt väldigt länge.

Bayern har imponerat i inledningen av ligan och man har en bred och komplett trupp. Kanske att man kunde haft en toppanfallare som reserv, men det är svårt att hålla en sådan glad, och man kan ju flytta runt på lite spelare med.

Defensiven är bättre än någonsin. Man har Neuer i målet med Hummels/Boateng framför sig, precis som i landslaget, där kommer inte många mål slinka in. Alaba och Lahm på ytterbackarna sedan Ancelotti satt ner Lahm igen, och det var ett bra drag.

Rostov är överraskningen som slutade före Zenit förra säsongen i ligan, och sedan skrällde man sig vidare mot Ajax, och med skrälla menade jag att många trodde att dem skulle åka ur där. Men det är egentligen mer Ajax som har tappat i kvalitet i mina ögon, så vi ska inte tänka allt för mycket på det.

Bayern München kommer ha sina 65-70% boll även i denna match, man kommer ha spel mot ett mål större delar av matchen och jag blir överraskad om man inte kör över Rostov med 3-4 mål.

Det brukar vara full fart framåt och att man får -1 AH till 1.65 tycker jag är mycket fint. Då får vi pengarna tillbaka vid enbart ett måls ledning i halvtid, och jag kan inte se att det ska stå 0-0 i paus här, eller än värre, att Rostov ska ha gjort mål.

Bayern har säkert med sig en 2-0 eller 3-0 in i halvtid, men leda, det ska man göra.

-1 AH spelas till 1.65 på Redbet

Skribent: Olofsbetting
11 September 2016