Här är jag tidigt ute. Inte för att jag tror att oddset kommer sjunka otroligt mycket precis, men känns som ett fint odds och för att inte glömma bort det så investerar vi redan nu.

Bayern München dominerade borta mot Juventus i första halvlek när det stod 0-0, man hade drygt 70-75%! boll mot Juventus och man tog även ledningen med 1-0 till slut. Juventus var precis som Bayern nästan ordinarie om man inte räknar med några defensiva avbräck.

Bayern München har Ribery tillbaka i full form i returen, och även spelare som Götze, Boateng och Benatia. Man kommer med andra ord att ha ett mycket bättre lag än idag, speciellt defensivt.

Det finns inte en chans i mina ögon att Juventus ska plocka poäng borta mot Bayern då, jag tänker mig en ännu bättre press och jag har svårt att se att Bayern ska gå mållösa hemma.

Okej att 1-1 räcker för Bayern, men jag har svårt att se att Juventus ska kunna lyfta upp utan att bli överkörda bakåt.

När Juventus är lite slitna finns spelare som Coman, Costa, Robben, Ribery, Götze m.fl. som kan slita sönder vilket försvar som helst.

-0.75 AH innebär att halva insatsen är på en rak vinst för Bayern och att halva insatsen är på -1 AH där vi får pengarna tillbaka vid oavgjort.

Tillsammans innebär det att vi får halv vinst om bara Bayern vinner och vi får full vinst om Bayern vinner med två mål. Slutar matchen oavgjort förlorar vi.

Över 1.5 mål för Bayern ligger på 1.60 drygt, och då tycker jag -0.75 är mycket bättre, för jag har svårt att se att Bayern ska släppa in mål med ordinarie defensiv.

Skribent: Olofsbetting
23 February 2016