Bayern München åkte på en svidande förlust mot Rostov i Ryssland i veckan i Champions League. Visst, man roterade lite i laget och det var minusgrader och motivationen kanske inte helt fanns där, men tre insläppta mål är mycket.

Jag har största respekten för Ancelotti och tycker nog att han är den skickligaste tränaren i Europa. Men efter att ha sett vad han har gjort mot det annars så starka defensiva Bayern München så börjar jag tvivla. Bayern München hade inför matchen mot Rostov släppt in mål i 8 av dem 9 senaste matcherna.

Nu är det med andra ord 9 av 10 senaste matcherna som Bayern München har släppt in mål i.

Leverkusen har skada på Kiessling, men den nye landslagsmannen Volland och Chicarito lär styra framåt. Hummels lär kliva in från start och Boateng är osäker med muskelskada i backlinjen för Bayern.

Neuer lär vakta kassen med.

Bayer Leverkusen har inte gjort mål här sedan 2014, men förutsättningarna känns bättre än på länge. Bayer München känns inte lika stabila defensivt och med Xabi Alonso och Thiago som balansspelare på mitten så bör Leverkusen kunna hitta igenom. Vidal kommer inte att medverka och jag tror att Martinez lär spela mittback om inte Boateng kan starta.

Nä, vi provar att båda lagen gör mål, och Bethard ligger klart högst här med 2.00.

Skribent: Olofsbetting
26 November 2016