Efter en mycket dålig gårdag så krävs det lite ändring. Allsvenskan har fungerat fint för dem flesta tänker jag, men förra omgången gav oss lite att tänka på. Får bli en omvärdering av vissa lag känner jag.

Under tiden förflyttar jag mig till Schweiz, där vi har Zemans Lugano som kommer åka på årets svåraste bortamatch, till Safaris Basel.

Lagen möttes för inte så längesedan och då vann Basel med 4-1 borta efter att ha kört över dem redan i första halvlek.

Zemans Lugano kan utan problem släppa in både 5,6 och 7 mål i en match och målrika matcher är hans signum. Mot Basel lär han släppa in minst 4 mål är min tanke. Det ger nästan 2.50 i odds och kan vara värt att prova.

Men just nu handlar det om att ta det säkra före det osäkra. Basel över 2.5 mål ger ungefär 1.50, men FT3 ger 1.57 på William Hill, som är det enda bolag jag vet som erbjuder FT-spel.

Vi börjar mjukt på dagen här med Först till 3 mål av Basel hemma mot Lugano, ska inte kunna missa, då jag tror Lugano gör max ett mål.

Även över 2.5 mål och att INTE båda lagen gör mål finns, 3.80, känns väldigt bra, tror Lugano får problem att göra mål som sagt.

Skribent: Olofsbetting
20 April 2016