Dags för England att spela sin första match, och frågorna är vilka spelare som kommer att starta? Jag tror att Hodgson kommer att starta med ungefär samma elva som spelade mot Portugal i träningsmatchen inför EM. Kanske att man kör 4-5-1 istället med Kane ensam på topp.

Detta ger oss ytterligare en mittfältare som ska få plats. Hodgson gillar James Milner, och Milner har haft en fin höst i Liverpool där han legat bakom flera vinster.

En spelare som sliter i 90 minuter och spelade de 3-4 sista kvalmatcherna i gruppen, samt har varit delaktig från start i träningsmatcherna inför EM.

Utmanarna till Milner är annars främst Wilshere och Henderson, och båda spelarna har dragit med skadeproblem under säsongen, inte minst Wilshere. Enligt Bet365 är Wilshere favorit att starta i premiären, och där tvekar jag.

Milner ska ha bra chanser att spela från start när England kliver ut i sin första match, jag tror att Hodgson vill att Henderson och Wilshere får lite mer träningar med laget innan han ger dem 90 minuter.

3.25 känns högt på Milner och jag provar en slant.

Skribent: Olofsbetting
3 June 2016