Ett riktigt stormöte i gruppen redan, förra årets finalist Atl Madrid mot Bayern München helt enkelt. Simeone mot Ancelotti. Två lag som tillhör absoluta toppen i Europa just nu. Men jag tycker att man är på väg åt två olika håll.

Atl Madrid har värvat bredd, och inte spets, man har inlett ligan lite sämre än man trott och Simeone snackar om att förhandla ner tiden på sitt kontrakt med. Atl Madrid får det nog lite småjobbigt detta år, och det kommer säkert vara många 1-0 segrar.

Bayern München har blivit bättre med Ancelotti hävdar jag. Man har skapat spets! Man har numera Lahm tillbaka som back, Alaba på andra sidan och i mitten har ni landslagslåset med Hummels och Boateng. Bakom finns världens bästa målvakt Neuer med.

Jag kan inte se att Atl Madrid ska ha någon som helst chans på mitten, det skulle vara om man kan få stopp på offensiven i Bayern som man kan vinna, eller ens ta en poäng.

Jag känner mig otroligt trygg med DnB på Bayern, jag tror inte att Bayern förlorar här, det blir minst ett oavgjort resultat.

Under Ancelotti så spelar Bayern lite rakare och skapar fler chanser. Med tanke på fötterna hos Atl Madrids försvarare så tror jag att denna spelstilen passar bättre här, inte så löpstarka backar med andra ord.

DnB Atl Madrid plockas på Betsson.

Skribent: Olofsbetting
15 September 2016