Manchester City tog sig till final i Ligacupen genom att besegra Everton med 3-1 efter ett 0-1 underläge. Man har också öst in mål i ligaspelet sedan Agüero kom tillbaka och just nu känns man heta.

Tyvärr fick man en skada på assistkungen De Bruyne som är borta upp till 10 veckor, men istället väntas Sterling komma in.

Det finns väl egentligen ingenting som tyder på att Man City skulle rotera här och eftersom Bony är skadad så förväntar jag mig att "Kun" startar i anfallet igen.

Aston Villa har verkligen spelat upp sig men det är klasskillnad på varje position i lagen.

Jag valde mellan över 1.5 mål för Man City och raka 2an, men jag tror att Aston Villa kommer att slita med att göra mål, och då kan 1-0 till Man City räcka. Oddsen är ungefär likadana med.

Svårt att se att Aston Villa - Man City ska sluta 2-2 och det är väl det enda som gör att över 1.5 mål för Man City skulle vara bättre att satsa på.

Nä, när Agüero är tillbaka så lyfter sig hela laget och jag tänker mig att Manchester City vill undvika fler matcher med så pass tufft schema att man ställer ett bra lag på plan och vinner mot Aston Villa helt enkelt. Jag trodde vi skulle se något odds kring 1.65 här.

Skribent: Olofsbetting
30 January 2016