Blev jävligt förvånad när jag såg denna lina, så pass förvånad att jag fick kolla genom spelet väldigt många gånger, och även fråga i chatten att dem inte menade 20.5 mål från och med nu, utan totalt på säsongen.

Vi snackar alltså om Zlatan Ibrahimovic, som har gjort 14 mål på 12 spelade matcher, och PSG är mer överlägsna i ligan än på väldigt väldigt länge.

Det har gått 18 omgångar av Ligue1, av 38 möjliga. Vi har alltså inte ens nått hälften, och Zlatan har redan smällt in 14 mål. Zlatan var skadad dem första 6 matcherna också, och det har nog inte bolaget räknat med här. Zlatan skall alltså bara göra 7 mål på 20 matcher för att spelet ska hitta hem, när han redan gjort 14 mål på 12 matcher. Det gör han med brutna ben 37 år gammal.

Zlatan kommer att göra minst 3-4 straffmål och sen krävs bara 3-4 spelmål. Detta är ett spel som jag förväntar mig sitter asbsolut senast i mars någon gång.

PSGs motståndare är Angers, Troyes, Ajaccio osv, och Lyon är sämre än på länge, Marseille har kris, ja, man slog Lyon med 5-1 och krossar även dem andra topplagen, jag vågar inte sätta huset på denna då Zlatan kan skada sig, men jag väger inte in i reken att han kan skada sig, det kan jag omöjligt göra.

Med andra ord, Zlatan över 6.5 mål på 20 matcher provar vi med 10u till 1.85. (Spelet heter över 20.5 mål totalt)

Spelet finns på Betsafe och har ni inte konto där så får ni bonus på 100% också om ni ska sätta större summor på spelet.

Skribent: Olofsbetting
16 December 2015