Vi provar ett spel inatt igen. Denna gången är det GUTS igen som står för oddset. Ligger väldigt högt med sina odds på NHL, så om ni spelar mycket på det kan det vara värt att bli medlemmar där.

Till matchen då. NY Islanders är säsongens stora flopp. Jag har skrivit om dem tidigare, man har gjort sig av med många bärande spelare och nyförvärven har floppat. Ladd kan vara det sämsta nyförvärvet i hela NHL. Har typ 3 poäng på 20 matcher och lirar i tredje eller fjärdekedjan numera, när han var tänkt i första ihop med Tavares.

Islanders har 7 försluter på sina 8 senaste matcher, och nu har man haft några dagars uppehåll för att kunna korsa landet och komma i rätt tidszon. Anaheim spelas senast mot LA Kings för två dagar sedan och vaknade tyvärr försent. Man förlorade med 2-3 till slut.

Nu ska man spela hemma mot Islanders, och man är helt riktigt favorit, vilket man bör vara.

Precis som förra säsongen så öppnade Anaheim ganska dåligt och har på senare tid fått spelet att stämma. Lindholm och Rakell kom ju först in för någon vecka sedan och boostade laget, och sedan dess har även andrakedjan med Silvferberg, Kesler och Rakell börjat producera. Lindholm gjorde två assister senast.

Nä, Anaheim är helt korrekt favoriter och jag skulle nog vilja tro att man vinner ikväll med.

Man hade 4 raka vinster hemma före matchen mot LA Kings, som var ett derbyt.

Vi provar Anaheim till 2.00 på Guts inatt.

Skribent: Olofsbetting
22 November 2016