AIK går som tåget just nu, uppehållet kanske kom lite dåligt, och samtidigt det är tvärtom för Östersund, som har spelat riktigt dåligt på slutet, bortsett från utklassningen av Falkenberg.

Nu ska man spela på naturgräs mot AIK som är formstarka och motiverade. Östersund kan också göra en fin avslutning uppe i toppen och stanna där. Det får anses vara jättebra av en nykomling.

Något som Östersund imponerat med är deras bollinnehav. Det har alltid försökt att spela sig ur situationer på gott och ont och de är väldigt bollförande.

Tack vare detta är man ett väldigt bra hörnlag. Man ligger 5 i Allsvenskan om man räknar +- på hörnor för och emot. Och på bortaplan har man skapat en del med.

Dagens lina ligger på 3.5 hörnor för Östersund och oddset är 2.30. Rent statistiskt har Östersund bara gått under linan en gång på bortaplan på hela säsongen, så det får anses som ett jättefint odds.

Med tanke på att ÖFK rullar boll så pass mycket som man brukar, och förmodligen hamnar i underläge här med, så tror jag att detta spelet kan hitta in.

Det är i alla fall ett mycket bra spel rent statistiskt så varför inte prova? ÖFK kör mycket på sina yttrar med.

Kastar in några slantar på över 3.5 hörnor för ÖFK till 2.30 på LeoVegas här.

Skribent: Olofsbetting
16 October 2016