Tar detta odds redan nu, då jag tror vi kommer att få se ett odds ner mot 2.00 på speldagen. Norrköping har haft tur dem senaste matcherna och både mot ÖFK och Helsingborg hade man tur att motståndarna drog på sig röda kort, och spelmässigt har det sett ut sådär.

AIK ser faktiskt bäst ut för tillfället i Allsvenskan, och jag som MFFare är jävligt glad att det är Norrköping man slåss mot just nu.

Norrköping har tappat massa spelare från guldåret, och nu har man även åkt på skador och avstängningar på de spelare som är nyckelspelare i klubben just nu.

Sjölund och Falk-Olander drog på sig kort mot DIF och missar mötet. Man har redan Blomqvist skadad på innermittfältet och man har inte råd att tappa fysik där inne. Hadenius borde vara ett alternativ, för om man sätter in Eliasson och Tekie så blir man överkörda rent fysiskt mot AIK där.

Backlinjen är också lite svajig, och man har bytt runt lite på spelare där bak, det kommer bli väldigt tufft för backarna att stå emot AIK som har Markkanen, Obasi och Isak. AIK har just nu inga större avbräck och kommer spela en avgörande match om man ska hänga med i guldstriden eller inte här mot Norrköping. Man kommer vara övertaggade. Tyvärr tappade man senast mot Elfsborg i andra halvlek, för då kanske man hade varit extra taggade, men man ska klara av att slå ett Norrköping som är dåliga på naturgräs och står med manfall.

AIK till 2.25 liras på Nordicbet redan nu.

Skribent: Olofsbetting
26 September 2016