IFK Göteborg öppnade på 3.00 drygt, vilket jag kan tycka är lite för högt mot ett AIK som inte ens vet vilka spelare som ska spela från start.

Mina tankar bygger såklart på att IFK Göteborg säkert max kommer släppa in 1 mål mot AIK och borde kanske göra 1 mål själva då.

Men om det är 2-3 matcher per år vi inte ska spela på Göteborg så är det kanske borta mot typ Malmö, AIK osv, därför är det dumt att chansa här.

Vem vet, kanske gör AIK två mål, det finns bättre matcher att hämta pengar i här tänker jag. Men X2 hade varit min tanke annars.

Jag kommer dock satsa på hörnspel här som vanligt när det gäller IFK Göteborg.

Unibet har lagt linan på 4.5 hörnor, vilket jag tycker är ganska fint. IFK Göteborg skapade 9 hörnor hemma mot Häcken och 8 hörnor borta mot Falkenberg.

Visst, AIK är klart mer spelförande lag än IFK Göteborg, och ett ledningsmål av IFK Göteborg tidigt kanske skulle förstöra lite för spelet.

Men 5 hörnor är inte jättemycket, oavsett lag. Tycker vi ska ha bra chanser här när IFK Göteborg ligger lågt med mittfältet och spelar ut på offensiva yttrar eller i djupet på snabba anfallare.

Ser en jämn kamp framför mig, speciellt hårt på mitten där det lär avgöras, sedan snabba bollar ut på kanterna och inläggsspel.

Vi provar, 5 hörnor borde Göteborg kunna lösa här tycker jag.

Skribent: Olofsbetting
8 April 2016