Kollade igenom alla hörnlinor och tycker det mesta ligger rätt här faktiskt. Djurgården är lite av ett favoritlag när det gäller hörnor, men senast mötte man Göteborg borta, och då bör man hålla sig undan. Djurgården saknade även Walker vid detta tillfället med.

Nu är det dags för AIK, och AIK har precis sparkat Alm och ersatt med Norling. Ska bli intressant att se vad Norling kan göra. Alm har inte haft tur med skador och skoproblem, så tycker det var lite väl liten tid han fick på sig i år. Man ligger ju bara 3 poäng bakom Europaplats och 6 poäng bakom serieledning med en sargad trupp.

Men Norling kastas rakt in i ett derbyt, och det är helt utan Alm och Jens Gustavsson. Djurgården kommer nog kunna skapa en del och Norling lär inte hinna sätta prägel på laget.

Radetinac kan användas som joker, om han inte går in från start och då har man ytterligare en ytter som kan skapa hörnor.

Tycker det spemässigt ska vara jämnt och då tycker jag att 4,5 borta vara 5,5 som hörnlina istället. Vi får hoppas att DIF inte tar en allt för tidig ledning bara. Men Djurgården har klarat denna linan i samtliga matcher förutom Göteborg på bortaplan.

Därför provar vi det här med.

Över 4,5 hörnor för Djurgården provas alltså.

Skribent: Olofsbetting
13 May 2016