Dags för min allra första rek här på MrBet så hoppas det går vägen.

Jag väljer att rikta blickarna mot våran svenska amatörliga där jag funnit ett bra spel i div 3 Södra Götaland.

 Seriefavoriterna IFK Trelleborg tar emot Veberöds AIF. Trelleborg har kanske inte riktigt motsvarat förväntningarna och ligger på en andraplats i tabellen bakom BK Olympic med 6 poängs försprång, ett försprång som kommer minskas efter denna matchen. Veberöd är parkerade på en 8:onde plats i tabellen precis ovanför kvalplats med 1 poäng tillgodo över Tomellila.

 Förra mötet slutade 3-4 till Trelleborg i en match där man ledde 3-1 i halvlek. Och detta är något jag tänker spela på. Trelleborg är ett lag som ofta försöker gå på knock i första halvlek för att sedan bara rulla boll och kontrollera matchen i andra. Trelleborg Ht/Ft ger 1.90 på bet365 och detta tar jag utan att blinka.

Att Trelleborg kommer vinna är det inget snack om saken för de är mycket bättre på varje position än i Veberöd men tyvärr har bet365 inga handikappspel något som jag tycker är lite trå för de ser jag också som mycket spevärt då Trelleborg gjort näst flest mål och släppt in minst. 1.30 finns på rak Trelleborg vinst för den som är intresserad av att höja sitt odds i en dubbel eller så.

Lycka till vid rygg!

Skribent: Nilssonno1
3 August 2015