Ikväll väntar en ganska intressant match mellan Spanien U21-Sverige U21 i EM-kvalet till EM i Polen 2017.

Sverige har inlett bra med 2 raka segrar, 3-0 mot San Marino och 5-0 mot Estland. I matchen mot Estland senast fick Sverige spela med en man mer i nästan hela matchen efter att en estnisk spelare fått syna det röda redan innan matchuret st,od på 10 min. 

Spanien har liksom Sverige inlett starkt. 2-0 borta mot Estland och 5-2 borta mot Georgien är spanska U21-lagets facit. 

Så vad gäller oddsen på Spanien mot Sveriges U21 ger en rak etta 1.44 som bäst, medan en svensk seger skulle inbringa klart högre 6.50-7.00.

Spanien hemma blir en svår nöt att knäcka för den ganska orutinerade svenska U21-EM-trupp. I det spanska laget hittar vi spelare som Gerard Deulofeu, Gerard Deulofeu, Saul Niguez och Óliver Torres för att bara nämna några. Spelare av hög klass som väntar på att blomma ut rejält. 

I den svenska U21-EM truppen känns IFK Göteborgs Gustav Engwall mest spännande. En spetsspelare med fina egenskaper, kan bli IFKs guldjoker i Allsvenskan. 

Spanien U21-Sverige U21 har avspark kl 18:45 och matchen spelas i Santa Cruz på Teneriffa. Så förhoppningsvis har en och annan svensk turist letat sig till arenan. 

Tillbaka till själva matchen och mitt speltips. 

Väljer Spanien över 1.5 mål hemma. Tror visserligen Sverige kan ge spanjorerna en match men i det långa loppet lär det bli svårt. Spanien har ett bra lag med många offensiva kvaliteter. 

Kör över 1.5 mål på Spanien här! Detta till ett odds 1.60 hos betsson. 

Skribent: Markus88
13 October 2015