Speltips Malmö FF - IFK Norrköping.

Sista omgången av Allsvenskan! IFK Norrköping i vinnarsätet och har allt i egna händer. Vid seger borta mot Malmö FF firar Norrköping överraskande det Allsvenska guldet 2015, vem hade trott det innan säsongen började? Ja om IFK Norrköping skulle vinna SM-guld är detta en knall av högre rang. 

Borta mot Malmö FF är verkligen ingen lätt match, men med tanke på att MFF spelar en ytterst viktig match mot Shakhtar Donetsk tre dagar senare i Lviv så har jag svårt att tänka mig att de himmelsblå är speciellt taggade även om en förlust skulle kunna innebära att de går miste om de viktiga fjärde platsen som alla tjatar om. 

Men den där fjärde platsen tror jag inte lockar lika mycket som en poäng borta mot Shakhtar vilket med största sannolikhet leder till en tredje plats i CL = Europa League slutspel. 

Åge Hareide lovar att satsa full ut på Allsvenskan men redan nu har det sipprat ut info om att Arnason och Rodic kommer ställas över och fler är nog att vänta. 

IFK Norrköping har allt att vinna och ingenting att förlora ja det är i alla fall så de flesta resonerar i IFK-lägret och frågan är om de inte lyckas knipa minst en pinne här. 

Motivationen i IFK är så många gånger större än hos MFFarna och handen på hjärtat hur många MFFare vill att IFK Göteborg skall få guldet? 

Kujovic, Kamara, Nyman ja de flesta i IFK Norrköping verkar vara i fin fin form och när det handlar om startelvor i mötet MFF - IFK Norrköping har Janne Andersson en nästintill skadefritrupp att tillgå. 

Provar X2 på IFK! 

Skribent: Markus88
28 October 2015