Här kommer ett speltips som säkert får en och annan AIK:are att sätta kaffet i halsen...DIF att bli bäst i Stockholm säsongen 2017? På riktigt? Djurgården har ju inte vunnit ett derby mot AIK sedan Nacka Skoglunds tid typ....nej skämt åt sido men faktum är att DIF har något intressant på g. Visst hade insatserna i gruppspelet av Svenska Cupen en hel del mer att önska. 

Sedan cupspelet har DIF värvat in Jonas Olsson från W.B.A. en lysande värvning en av de bästa i hela Allsvenskan i mitt tycke. Sedan har man ju plockat in massor av rutin i Kim Källström och mellan stolparna har man Isaksson som säkert håller minst en säsong till. 

Skulle DIF få klart med Kujovic plus en Mr X med landslagsmeriter som det går rykten om ja då är DIF helt plötsligt en stark utmanare om guldet. Men att lira DIF som svenska mästare där går nog även min gräns, tror inte det går hela vägen =)

AIK då? Värvningar av Thern, Olsson och Goitom är intressanta och det skall bli kul att se vad de har att visa under säsongen 2017. AIKs joker är Sulejman Kpric, kan bli både fågel och fisk, men en tuff jävel ser han ut att vara. 

AIK har ett bra lag men frågan är om de lyckas hamna före DIF igen? Får Bosse Andersson in Kujovic har DIF helt plötsligt en riktigt vass anfallare, en av Allsvenskans bästa (om formen är där). På mitten har man rutinerade Källström tillsammans med Eriksson, sen har man Haris Radetinac som är på väg tillbaka ett hyggligt sparkapital! Är det något som ser lite svajigt ut så är det försvaret men med Olsson som mittback lär han kunna styra upp en hel del i hönsgården. 

Väljer att spela 3 units på DIF att hamna före AIK till oddset 5 gånger pengarna. 

Skribent: Markus
24 March 2017