Här kommer en riktig högoddare! Dalkurds FF att vinna Superettan 2016. 

Visst är det ett långskott men med tanke på vad bet365 erbjuder för odds jämför med exempelvis Unibet. 34 mot 8.50! Ja det enorm skillnad. 

Dalkurds FF har gått som en raket i seriesystemen och gått från klarhet till klarhet. Inför kommande säsong har Dalkurd fått in två stora investerare i klubben. 

Två kurdiska affärsmän köper in sig i Dalkurd AB vilket kommer innebära en hel del förbättringar. Bland annat har nu klubben två heltidsanställda och organisationen har förändras till det bättre. 

Spelarna som värvats in är intressanta. Bland annat har man plockat in Radez Lawan från IFK Norrköping, Heradi Rashidi vass målskytt från Södertälje samt den lovande mittfältaren Henrik Löfkvist från Akropolis. 

Ja detta Dalkurd kan säkerligen ställa till problem i Superettan för många lag. Halmstad är favoriter men det är sällan enkelt att studsa tillbaka direkt och med tanke på att HBK tappat en hel del bra spelare som man haft svårt att ersätta känns ett spel på HBK att vinna Superettan inte så lockande. 

34 gånger insatsen på Dalkurd att vinna Superettan är desto mer intressant! 

Skribent: Markus
18 February 2016