Chelsea åkte på en tung förlust i Community Shield mot rivalen Arsenal men spelmässigt kändes Chelsea faktiskt snäppet bättre men sista 1/3 delen saknades det lilla extra. 

Inför mötet med Swansea i Premier League premiären får Chelsea klara sig utan Diego Costa vilket visserligen är ett avbräck men tror ändå Mourinho har ett par kort att spela ut. Vilken elva som Chelsea kommer köra från start mot Swansea återstår att se men även utan Costa tror jag på goda chanser att de vinner med minst 2. 

Swansea har haft ruggigt svårt med Chelsea de senaste säsongerna och på de 5 senaste matcherna har de 2-13 och 0 poäng mot Chelsea. Något som lär sitta i huvudet....

Chelsea har en tävlingsmatch i benen vilket är klar fördel. Swansea har inte imponerat under försäsongen och målskyttet har inte kommit igång. 1-1 mot Reading och Nottingham Forrest är inget som ger wow-känslor och senast mot Deportivo La Coruna blev det mållöst 0-0. 

Kör -1.5 på Chelsea till odds 2.15 vilket är högst på nätet vad jag kan hitta. Tror oddset lär droppa till 2.00-2.05 innan matchen drar igång på lördag. 

Skribent: Karatefylla
4 August 2015