Vill inte måla fan på väggen här men Sverige har inget i EM att göra! Tyvärr känns laget mediokert och 90-talisterna ser inte ut att kunna lyfta laget heller. I de tre senaste träningsmatcherna har det sett bedrövligt ut och avslutningarna i matcherna har varit under all kritik. 

Nu ställs man mot Slovenien som inte är något dåligt gäng. Så sent som för ett par dagar sedan slog man Kroatien med hela 15 bollar! 

Nej Sverige har inte mycket att hämta och mot ett ganska offensivt försvar som Slovenien kör så lär man få riktigt svårt. Mot Spanien hade Sverige inte en suck och inte ens mot Brasilien blev det seger. 

För en vecka sen var Sverige andrahandsfavorit i gruppen efter Spanien men nu är det frågan om inte Sverige tippas sist? 

Rutinen är väldigt begränsad i detta svenska lag och tyvärr är det just rutin som behövs när spelet går i stå. Detta har vi sett gång på gång i träningsmatcherna och mot Brasilien senast gick det nästan 11 minuter i slutet utan ett enda mål! Och detta mot ett mediokert Brasilien som inte håller någon vidare klass....

Slovenien har en hel del vassa spelare och den som svenskarna måste se upp med mest är högernian Dragan Gajic som öst in mål i träningsmatcherna. Mot Vitryssland noterade Gajic hela 15 mål! 

En rak tvåa ger 2 gånger pengarna medan -1.5 på Slovenien ger goda 2.33. Jag investerar en slant på detta spel samtidigt som jag ändå har förhoppning om att se Sverige motbevisa min fruktan.....

Speltips: Slovenien -1.5 odds 2.33 hos Unibet

Skribent: Jimmiebet
12 January 2016