Ac Milan - Genoa

Förra veckan spelade jag på Milan att leda i ht och vinst efter full tid. Detta spelet förlorades när Udinese efter ca 20 minuter gjorde 1-0. 

Bonaventura skada sig och kunde inte spela matchen. Detta gjorde att kreativiteten försvann från mitten och man hade många gånger svårt att skapa riktigt farliga målchanser. 

I matchen visade Milan dock att man aldrig gav upp. Precis efter ht kom även 1-1 mot ett Udinese som ägnade 80 min av matchen på egen planhalva, med 8 man i egen box. Milan tryckte på, men tyvärr kom aldrig 2-1 målet även om det var nära många gånger.

Milan har 6 poäng upp till Viola som innehar 3:e platsen och Champions League kval just nu. I veckan som gått har Milans ledning tillsammans med ledarstaben satt upp målet att nå Champions League, men ta en match i taget. Mot Genoa hemma börjar jakten och jag tror på Milanseger.

Genoa har å andra sidan höjt sig sedan transferfönstret öppnade, och värvningen av Suso från just Milan var riktigt bra. Man har även tagit in Cerci som många gånger blev utbuad på San Siro och som till och med fick stänga ner sitt Twitter konto pga påhopp, så räkna med revanschlust.

Att Genoa lyckas göra ett mål, är ingen omöjlighet. Milan måste våga chansa lite offensivt och jag tror man gör två eller tre mål. Mitt spel blir en rak 1:a till 1.70 hos bet365.

Slutresultat 2-1 eller 3-1. Forza Milan

Skribent: javerud23
12 February 2016