Irland - Sverige

Fotbolls EM 2016

Sverige möter Irland i öppningsmatchen av EM 2016 vilket i sin tur kommer vara en riktig viktig match för båda lagen. Eftersom även de fyra bästa treorna av de sex grupper i EM kommer att gå vidare så krävs det mer eller mindre en seger och därefter hålla nere siffrorna. 

Sverige träningsspelade mot Wales och gjorde en fullt godkänd match. Med Forsberg i centrum hände det något hela tiden. Även backlinjen kändes stabil och det känns som Hamrén har fått ihop ett gott gäng.

Irland i sin tur träningsspelade senast mot Vitryssland där man förlorade med 2-1. Även om man var det bättre laget lyckades man inte vinna. Man spelade denna matchen 31 maj vilket gör att man är två veckor utan match inför Sverige.

Mitt spel blir den raka 2:an på Sverige. 8 Units insats på en Sverigeseger till oddset 2.45 hos bet365. Jag tror Sverige kommer att kontrollera matchen och ha överlägset bollinnehav medan Irland kommer spela defensivt och gå på kontringar.

Jag tror Sverige vinner med stabila 2-0 och får en drömstart i jakten på EM guldet. Så länge inte Granqvist gör något idiotitackling och drar på sig ett rött kort, så skall detta gå vägen. Målskyttar Berg och Zlatan (på straff).

Skribent: javerud23
8 June 2016