Universidad Catolica är troligtvis ett av dem roligare lagen att följa som neutral åskådare."Full fart framåt, håll isär bakåt" är deras melodi. Det är inte alls ovanligt att de smäller in 3-4 mål framåt samtidigt som det finns matcher där de släpper in minst lika många.Något som är säkert dock är att de älskar att spela mot svagare motstånd och vinner emellanåt med tennissiffror.

Danubio är inte direkt vad man kan klassa som svagt motstånd.Laget kvalificerade sig trots allt till Copa Libertadores senast, men tappade inför den sina nyckelspelare. 1 vinst och 5 förluster blev det i gruppspelet vilket är underkänt deluxe. De knep en tredjeplats i ligan men får återigen brottas med spelartapp. 

Det är alltid svårt att leverera när spelaromsättningen är för stor men det är inte där den stora skillnaden ligger idag.

Universidad Catolica är betydligt bättre förbereda inför den här matchen. Man har spelat 7 officiella matcher, 5 vinster och 2 förluster so far.

Kvällens match är Danubios första tävlingsmatch denna säsong. Den preliminära elvan pekar på att man kommer att använda sig av 2-4 spelare som aldrig ens klassats som ordinarie.

Catolica kommer i bättre form och borde med sitt intensiva spel mala ner Danubios trögstartade ben.

Universidad Catolica -1 AH liras till 1.88 med 2.5/5U.

Skribent: GioBetyouwin
14 August 2015