Möte mellan två lag som lever i skilda världar just nu även om tabellen säger något annat.

Santos har efter en usel period med 4 raka förlusten äntligen hittat formen. Med 3-1-1 har man inkasserat hälften av säsongens poängskörd (17 omg) på dem 5 senaste matcherna. Hemma på Estadio Urbano Caldeira är man duktigt svårslagna och har besegrat bland andra topplagen Corinthians och Sport Recife (sistnämnda i Cupen). Offensiven har klickat ordentligt och man har gjort 10 mål på dem 4 senaste matcherna. Bland annat har supertalangen Gabriel gjort 4 mål på 4 senaste samtidigt som forne Betis/Milan spelaren Ricardo Oliveira är i skytteligaledning. Ikväll har man inga egentliga avbräck och tränaren kan skicka ut det bästa han har.

Vasco da Gama tog steget upp från Serie B denna säsong men har inte alls lyckats ta steget upp rent kvalitésmässigt. Det har blivit många panikvärvningar som inte levererat och laget befinner sig för närvarande på 19 plats av 20. De har dessutom gjort minst mål framåt och dessutom släppt in flest mål av samtliga lag i Serie A. Lite bekymmer då Luan och Anderson Salles saknas.

Santos har verkligen steppat upp på sistone och speciellt på hemmaplan. Mot svagare motstånd har man vunnit på ett övertygande sätt och Vasco får klassas som ett av dem absolut sämsta lagen i det här skedet.

-1 Asian Handicap känns sjukt sjukt safe och kan därför spelas rätt hårt. 1.70 är dock i lägsta lagret (skett en del rörelse under dagen) och jag skulle inte spela under det. Hur som, @ 1.70 får sig 4/5U. Alternativet är att plocka -1.25 med 3U.

Skribent: GioBetyouwin
14 August 2015