Målglatt i Mexiko

Många ligor har som ni säkert vet en viss status över sig. Om vi tar exempelvis chilenska ligan så hittar vi oftast överspelslinor på ö 2.75, ibland t.om så pass högt som 3.

Mexikanska ligan bjuder ofta på sköna överodds när det kommer till överspel. Hänger man med tidigt så hinner man plocka några guldkorn. Denna säsong har jag spelat 3 överspel i Liga MX med full utdelning so far.

Dagens överspel känns riktigt klockrent och jag hade plockat den utan att tveka ner till 1.80.

På ena sidan har vi Monterrey, ett offensivt lagt lag som har offensiva kvalitéer i överflöd. Lånade inför denna säsong Rogerio Funes Mori från Benfica som presenterade sig senast med 2 mål. Sedan även sedan tidigare colombianske landslagsmannen Cardona och hans landsman Pabon. Den förstnämnde spelar helst som släpande och kan dominera vissa matcher fullständigt. Pabon blev skyttekung i förra Clausuran och slutade trea i Aperturan. Under Clausuran snittades det 3 mål i Monterreys matcher och denna säsong är laget ännu mer samspelta och lär smälla dit ännu fler baljor.

Pachuca är även de ett lag som kan stoltsera med en bra offensiv och betydligt sämre defensiv. Vässade till offensiven ordentligt i och med värvningen av Ruben Botta från självaste italienska Inter. Vi pratar om en spelare som besitter en GRYM kvalité men som dragits med en del skador. Han har också haft svårt att bibehålla en hög nivå i Italien men har samtidigt alla kvalitéer för att fullständigt dominera i den mexikanska ligan. 2.70 mål i snitt i Pachucas matcher under Clausuran.

Pachucas och Monterreys ligamatcher har samtliga gått över 2.5 denna säsong.

Truppkvalité, taktik och statistik pekar på en målglad match. Över 2.5 mål är taget med 3.5/5U.

Skribent: GioBetyouwin
12 August 2015