Paraguayanskt topplag vs Brasiliansk bottenlag

Det skall sägas att det har skett ganska rejäla rörelser här efter att asiaterna släppte sina odds ganska mycket lägre än européerna som va snabbt ute. Trots det så finner jag fortfarande mycket värde i Libertad hcp.

Libertad har gått stabilt, de är ett topplag i Paraguay år ut och år in. Man har på så sätt skaffat sig massvis av rutin i kontinentala cuperna då man ständigt kvalificerar sig till dem. Man spelade den senaste matchen med enbart reserver i ligan och bör således ha utvilade spelare som är redo att prestera.

Chapecoense å sin sida är ett lag som åker upp och ner ur dem högsta brasilianska divisionerna. Man har inte plockat en trepoängare på 8 matcher i ligan och läget ser inte alls ljust ut då man trillat ner på nedflyttningsplats. Ett nytt kontrakt är prio 1 i Chapecoense och mycket pekar på att man skickar ut mestadels reserver till denna match. Dem senaste uppgifterna säger att så mycket som 9 spelare ur senaste ligamatchens startelva byts ut och ersätts av en hel del spelare som knappt spelat 500 minuter efter 27 omgångar i ligan.

Mycket rörelser som sagt men oddsen sitter nu som de borde om det vore så att Chapecoense skulle skicka ut det bästa de har, vilket inte verkar bli fallet.

Libertad -1 Asian handicap @ 1.70 känns sjukt bra här och jag lirar ett maxspel på det, dvs 5/5U.

Lycka till vid rygg!

Skribent: GioBetyouwin
23 September 2015