Dags för en supersnabb premiärrek!

Avspark om mindre än 1 timme så jag ska fatta mig kort.

Joinville är nykomlingar i Serie A, har fått kriga för vartenda poäng men samtidigt dragits med massviss av skador.Tog en fin seger senast då man besegrade Figueirense med 0-2  på bortaplan, något som är rätt ovanligt i brasilianska Serie A.Laget ligger sist men jag tror att laget har betydligt mer att ge och har dem flesta spelarna friska.

Ikväll skickar man ut en trupp utan några egentliga avbräck.

Internacional å sin sida är en klubb med hög status, de kvalade till Copa Libertadores förra året (Sydamerikas motsvarighet till Champions League) och ska spela semifinal där nu i veckan mot mexikanska Tigres.

Skador och landslagsuttagna spelare har påverkat Internacionals säsongsinledning negativt. De befinner sig i skrivande stund under nedflyttningsstrecket vilket är för dåligt om man ser till truppens egentliga kvalité.

Laget KOMMER att klättra inom en snar framtid, men det sker nog inte idag.

Man kommer att vila nyckelspelare som Nilmar, D'alessandro, Aranguiz, Lisandro Lopez med flera.

Startelvan: Muriel, Wellington Martins, Réver, Eduardo, Arthur; Nico Freitas, Anderson, Nilton, Vitinho; Taiberson och Rafael Moura. 

Vi har alltså två klubbar som inte är speciellt bra just nu, skillnaden är då att Internacional gått dåligt med en ännu sämre elva än vad man skickar ut idag.

Joinville -0.25 över 1.90 är finfint. 

Skribent: GioBetyouwin
13 July 2015