Dags för årets sista Grand Slam - US Open. Del Potro är tillbaka igen! I Wimbledon svarade han för en riktigt fin prestation efter sina problem med handledsskadorna och lyckades slå ut Wawrinka med 3-6 6-3 7-6 (7-2) 6-3. En riktigt fin insats. Det blev dock respass i tredje rundad. På hardcourten i Rio under OS så stod argentinaren för en ännu större bedrift när jag slog ut Djokovic redan i första rundan! Han tog sig senare till final där Murray skulle bli för tuff men vilken comeback för del Potro!

Nu i US Open så har Del Potro hamnat på samma fjärdedel som Wawrinka. En bra lott då han har mötet från London med sig färskt i bagaget. Skulle han gå till semi så väntar nog Murray där och som Del Potro har spelat på sistone så har han absolut chans på revansch.

Tennisen som Del Potro har visat upp på sistone är inget annat än imponerande! Det är klart att det är många bitar som ska falla på plats men ett vinnarspel på 21.00 hos unibet lockar. Han har visat att han är kapabel till att störa alla på touren och föll aldrig igenom i sitt spel under OS utan höll en jämna och hög nivå. Jag spelar 2 units.

Skribent: BoAOrm
29 August 2016