Villarreal förlorade första matchen mot Monaco i sista omgången i kvalet till Champions League. Matchen spelades i Spanien och Monacos segersiffror skrevs till 2-1. Ett tungt resultat då De gula u-båtarna på grund av två insläppta mål på hemmaplan nu måste göra två mål. Det blir alltså ett Villarreal som måste gå på offensiven. Villarreal nådde semifinal i Europa League och är ett erkänt bra lag men de är i början av sin säsong och har kanske inte riktigt hittat formen. Efter förlusten i första mötet så fick de bara 1-1 i ligapremiären mot Granada.

Monaco å sin sida spelade ett dubbelmöte mot Fenerbahce för att nå Play Off. Då förlorade man borta med 2-1 men vann hemma med 3-1. I ligan har de spelat 2-2 hemma mot Guingamp samt att de slog Nantes borta med matchens enda mål nu i helgen.

Monaco har köpt en hel del defensiva pjäser i sommar och de har inte hunnit spela ihop sig. Detta ihop med Villarreals läge gör att jag tror på en match där båda lagen skapar sina chanser då Monaco kan få en del öppningar när Villarreal går upp i banan. Detta gör att jag spelar på överspelet (2,5 mål). 3 units spelas hos unibet till 2.12 i odds.

Monaco har fyra spelare borta: De Sanctis, Falcao, Mbappe, Mendy (avstängd).

Villarreal saknar Bakambu, Bonera, Cheryshev, Soldado och dos Santos (avstängd).

Troliga startelvor: Monaco: Subasic – Tisserand, Jamerson, Glik, Raggi – Lemar, Fabinho, Bakayoko, Dirar – Germain, Cavaleiro.

Villarreal: Asenjo – Costa, Musacchio, Ruiz, Mario – Castillejo, Bruno, Trigueros, Soriano – Pato, Borre.

Skribent: BoAOrm
23 August 2016