I första rundan så hade inte Taylor Townsend det som krävdes för att slå danskan Caroline Wozniacki. Visserligen så tog hon första set men Wozniacki kom tilbaka och vann, 4-6, 6-3, 6-4. Återigen visade danskan vilken fighter hon är som man aldrig kan räkna bort.

I andra rundan väntar världstian Kuznetsova för Wozniackis del. Ryskan tog en mycket trygg 2-0-seger i första rundan mot Schiavone med 6-1, 6-2. Då ska vi dock ha i åtanke att ryskan är en mycket lynnig spelare och hon spelar som spelar riktigt bra när det går hennes väg men om motståndet stretar emot är hon inte alltid lika övertyganade i sin jämnhet.

Ser man till Wozniackis och Kuznetsovas inbördes möten så har de möts tolv gånger. De har delat lika på segrarna och alltså vunnit sex gånger var. Hälften av gångerna så har matcherna gått till skiljeset. På de senaste sex matcherna har faktiskt fyra matcher gått till tre set när de spelat mot varandra och i en av matcherna så var Wozniacki tvungen att bryta efter första set. 

Det brukar bli tight när dessa spelare möts och jag förväntar mig en ny jämn match men jag vågar inte riktigt ta över 2,5 set utan väljer i stället ett överspel på antal games. Över 20,5 games finns hos unibet till 1.84 i odds. Ett spel som får 4 units.